Нове технологије у школи страних језика „My School“ у Обреновцу


Нове технологије у школи страних језика „My School“ у Обреновцу

Мирјана Тешић је професорка енглеског језика која је радила у Гимназији у Обреновцу све до 1999. године, када је напустила посао у државној служби да би се опробала у предузетништву. Студио „My School“ (Моја школа) почео је са радом у једнособном стану у Обреновцу, да би се потом проширио у четири учионице на различитим локацијама до 2014. године.

Поплаве у мају 2014. године прекинуле су рад школе пошто су учионице биле поплављене а сва основна средства – компјутери, табле, намештај и наставни материјал – уништена.

Европска унија донирала је две интерактивне школске табле, два пројектора и два рачунара студију „My School“, чиме је омогућен наставак рада и промовисање учења страних језика, како за децу, тако и за одрасле.

„Две паметне табле које је донирала ЕУ у великој мери допринеле су чаролији „My School“. Наши полазници су очарани новим технологијама и на тај начин мотивисанији да уче. Ми смо заиста захвални на помоћи која нам је омогућила да прођемо кроз тешке тренутке катастрофалних поплава у нашој земљи“, рекла је Мирјана Тешић.

ЈАВНИ ПОЗИВИ

ПОПУЛАРНИ ПОСТОВИ

МАПА ПРОЈЕКАТА


КОРИСНИ ЛИНКОВИ